söndag 9 september 2012

Jennas!

Hejsan!

Hemma igen efter en äventyrlig helg. Igår åkte jag, Emma, Jennie Å och Malin till Jennas för hennes föräldrar skulle vara borta från igår till idag. När vi varit där en stund så lekte vi en lek som gick ut på att man skulle sitta typ i en ring och så sa en person ett ord och sen sa den som satt bredvid ett annat ord och så höll vi på så där en stund så då hade vi bildat en saga eller liknande :D






Lite senare på kvällen så tänkte vi att vi skulle gå till Maja home eller runt i esse och titta, men när vi kommit ca 300m så kom två bilar ganska hårt om oss och sen svängde den första om och kom tillbaka så när den kom om oss så måste vi hoppa i diket för den kom så nära. Jennie märkte inte att den kom så Emma måste dra henne ner i diket annars kanske hennes fot skulle ha hamnat under bilen. Jag trodde att de som satt inne i bilen inte såg oss för att det var så mörkt men vi hade nog en lampa så de borde ju nog ha sett oss.

Vi stannade kvar på stället och plötsligt ropade Jenna ''Ha svänger om vi Malenas'' och då frågade jag om hon var säker och precis när jag sade det så svängde han in på Malenas (en kompis som vi brukade vara med förut) gård och backade ut tillbaks och kom emot oss en gång till. Det ända vi tänkte på då var att springa så vi sprang upp på en gård och runt huset och in i en buske och sedan bakom en lada, Jennie så att bilen hade svängt in på gården som vi hade sprungit in på så vi blev livrädda. Sen efter en stund så ringde vi åt Jennas storasyster och sa att hon och hennes kompisar måste komma efter oss för vi vågade inte komma ut ur gömstället.

När vi kommit tillbaka in till Jennas så sa Malin att hon tappat sin telefon där ute för hon hittade den inte någonstans men vi vågade inte gå ut igen så Jennas storebror gick ut för att leta efter den. Han hittade den i ett dike som vi hoppat över.

Idag när vi steg upp på morgonen gjorde vi inte mycket men ca kl. 12 gick vi ut och körde med en fyrahjular med Abba (Jennas granne). För några timmar sedan så gjorde vi olika frisyrer på jennie, både fina och vissa var inte så riktigt fina men, men...
































Nu ska jag göra mina läxor och sen gå och duscha och titta på x factor och sen blir det sovdags :D

Godnatt!
//Meme

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar